PanzerGlass Spray twice a da
Stacks Image 437

PanzerGlass Spray twice a day

voor telefoon en laptop hygiene

We weten allemaal wel hoe vuil een telefoon wordt. Maar hoe vuil? Hoe maak je m schoon. ‘PanzerGlass Spray twice a day’ moet de oplossing zijn. Wij hebben wat testjes uitgevoerd.


Houd je schermen vrij van vet en vuil! Spray twice a day is een nieuwe schermreiniger en je kunt hem gebruiken voor alle mobiele apparaten en schermen, zelfs voor je bril.

PanzerGlass Spray twice a day is gemaakt op basis van water en bevat alleen actieve ingrediënten die veel worden gebruikt in menselijke hygiëne en cosmetische producten. Het is vrij van parfums, ammoniak, giftige stoffen, alcohol en parabenen. Aangezien er geen alcohol is gebruikt, bestaat er geen risico dat de top laag van het scherm van de telefoon wordt versleten.

Het Deense PanzerGlass kennen we van de puike screenprotectors. Hun SPRAY Twice A Day is ontwikkeld in Denemarken in nauwe samenwerking met het Deense Technologisch Instituut. De Spray is heel gemakkelijk te gebruiken. Spuit de reiniger rechtstreeks op het scherm en veeg het scherm vervolgens af met de meegeleverde doek.

Test


Wij hebben enkele petrischaaltjes besteld om de effectiviteit van de Spray te testen. Eerder testten we de Phonesoap UVC reiniger. Mooi om die er mee te vergelijken. We nemen erst van twee vuile telefoons een monster. Vervolgens reinigen we telefoon 1 met het licht en telefoon 2 met de Spray. Daar nemen we ook monsters van en we zetten de petrischaaltjes in de woonkamer. Na een kleine week vergelijken we de resultaten. Het is duidelijk: PanzerGlass Spray reinigt goed. In vergelijking met de lichtbox is de Spray veelzijdiger in te zetten en gemakkelijker mee te nemen. De Phonesoap lichtbox is wel duurzamer.
Stacks Image 684

ConclusieJe telefoon en laptop worden behoorlijk smerig met bacterien die je niet ziet. Regelmatig reinigen is een aanrader. PanzerGlass Spray twice a day is een goede oplossing voor wie hygiene serieus neemt. Zeker in deze tijd een aanrader.

Panzerglass Spray twice a day is te koop bij MediaMarkt, BCC, The Phonehouse, Welcom, Office Centre en ANWB.
© 2004-2022 ID-Tank