Popsockets | Geniaal product met wereldsucces
Stacks Image 437

Popsockets

Extra grip op telefoon en tablet

Je moet onder een steen geleefd hebben als je niet wat wat een popsocket is. Een uitklapbaar rubber houdertje voor telefoon of tablet. Het product is enorm populair bij de jeugd. De doorbraak kwam door volgers die het product ontdekten als onmisbaar onderdeel in hun vlog uitrusting. Vooral selfies nemen wordt makkelijker.
Stacks Image 648

Rubber wereld succes

De Popsocket is een enorm vernuftig product. De eenvoud voor een deel de kracht van het product. De focus op kwaliteit zorgt dat elke Popsocket getest is op 24.000 keer in en uitklappen. Uitgeklapt is het een grip of standaard. Ingeklapt is de Popsocket slechts een bobbel op het apparaat of hoesje. Elke Popsocket kan je namelijk weer verwijderen en opnieuw op een nieuw oppervlak aanbrengen. Je moet dit wel met beleid doen en het is niet oneindig herplaatsbaar.
In 2017 verkocht Popsockets zo'n 35 miljoen exemplaren.

Ali nogwat zooi

Zoals alle simpele en geniale vindingen heeft ook Popsockets te kampen met kopieen. De Gorillapod was ooit de slimste vinding als mobiel fotostatief. In korte tijd werd de markt overspoelt met schaamteloze imitaties. Zo zijn diverse merken kapot gemaakt. Het is de vraag hoe lang Popsockets als merk het de kopieerders moeilijk kan maken. Een officiele Popsocket kost ongeveer 12 tot 14 Euro. Een AliNogwat versie kan je uit China thuisbezorgd krijgen voor een dikke Euro; all-in. Wie honderden Euros uitgeeft aan een smartphone, kan toch wel het origineel waarderen voor dik een tientje? Je weet dan zeker dat je kwaliteit hebt en innovatie beloont.
© 2004-2022 ID-Tank