Januari Gadget | The Gadgetman

Flexibel statiefgorillapod

Altijd een strak en volledig plaatje!

Vakanties zijn kostbare momenten. Deze momenten zijn met de huidige digitale camera's en camcorders voor eeuwig in pracht kwaliteit vast te leggen. Maar hoe vaak staat de fotograaf niet op de foto? Een mini statiefje kan uitkomst brengen. Helaas is niet altijd vlak oppervlak voor het statief in de buurt. Ook voor avond opnames blijft ondanks de digitale technieken en stabilizers een statief gewenst.

Nu is er de meest flexibele vaste hulp hand die er ooit heeft bestaan. De gorillapod is een slimme oplossing. Vele flexibele gepatenteerde schanierpunten vormen samen het statief. Op vrijwel elk oppervlak is hierdoor de Gorillapod stevig te plaatsen. Geheel uniek is de mogelijk om het statief om palen, bomen of andere vormen te draaien. Rosten, aan bomen, op een stuur, stoelleuning etc; de Gorillapod lust alles. Voor de backpacker, het gezin of de professionele fotograaf kan de Gorillapod uitkomst bieden.

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Gorillapod. Van mini camera tot paparazzi SLR-Zoomlens zijn stabiel te plaatsen. Accesoires zijn extra clips en zelfs een zuignap systeem voor bijvoorbeeld GSM's met camera, maar zonder statiefschroef.

Online prijs: $21,95 excl BTW en transport.
www.joby.com
© 2004-2022 ID-Tank