Juni Gadget | The Gadgetman

Harry Potter scannerDocupen

Scannen met een toverstaf.
De DocuPen RC800 is een volwaardige kleuren scanner ter grootte van een toverstokje. Voor iedereen die altijd een scanner bij zich wil hebben (en wil wild at nou niet) is er dus nu de Docupen. Schakel de Docupen in en beweeg de pen van boven naar beneden over een A4 (of kleinere) pagina. Lampjes op de DocuPen geven duidelijk aan of de scan slaagt of dreigt te mislukken door een te snelle scan beweging.

De RC800 kan 100's van pagina's in het geheugen opslaan, afhankelijk van de scan kwaliteit voorkeuze: zwart/wit; standaardkleur of hoge 24bit kleur met een resolutie van 100 tot 400 dpi. Het geheugen van de Docupen is overigens gemakkelijk met standaard geheugen kaarten uit te breiden. DocuPen vol tijdens reis? Gewoon nieuw kaartje in de lezer steken.

De DocuPen verschilt van andere pen scanners omdat de DocuPen als enige claimt de VOLLEDIGE breedte van een pagina, met in begrip van tekst en afbeeldingen, binnen slechts 4 seconden aftast. Het belangrijkste onderscheid met andere zogenaamde mobiele scanners is dat de DocuPen echt stand alone gebruikt kan worden. Plug de DocuPen in de USB poort van PC of Mac, en met de meegeleverde software staan de scans in een wip op de computer.


Verwachte prijs: 349 USD
Meer info: DocuPen site
© 2004-2022 ID-Tank