DJI LaCie CoPilot | Snel en gemakkelijk overal een backup van foto en video maken
Stacks Image 437

LaCie DJi Copilot

Gemakkelijk backups maken, waar je ook bent

Marktleiders DJI en LaCie hebben de handen ineen geslagen om een droom product te maken voor elke drone vlieger, filmer, fotograaf en eigenlijk ook elke smartphone gebruiker die oom foto’s of video geeft. DJI staat inmiddels synoniem aan drones. LaCie is al decennia de expert in robuuste harde schijven voor backups of tijdelijke opslag.

Design

Het Franse LaCie werkt al tijden samen met designer Neil Poulton. Hij tekende ook voor het ontwerp van de Copilot. Alles ademt design en functionaliteit uit. Schitterend dan een robuust product ook mooi kan zijn. De harde schijf heeft zijn eigen accu en besturingssysteem. Hierdoor is zonder een computer snel een backup te maken van SD of micro SD kaarten. Met een kabeltje verbind je de actieve mobiele harde schijf met jouw telefoon, tablet of computer.
Stacks Image 664
Stacks Image 666

App

Met de iOS en Android app maak je niet alleen backups van jouw telefoon maar kan je ook alle opgeslagen data zien. Superhandig om tijdens een vakantie of zakenreis alle beelden veilig op te slaan en direct te delen met de wereld, collega’s of familie en vrienden.
De Copilot werkt bewust met kabeltjes omdat drone vliegers liever niet willen dat de telefoon tijdens het vliegen zou kunnen switchen van wifi netwerk. Die kabeltjes maken het gebruik ook nog eens trefzeker en snel. Alle kabeltjes en zelfs een micro-SD adapter worden meegeleverd.
Stacks Image 654

Vakantie

Wie fotografeert of filmt op vakantie weet hoe frusterend het is als je beelden kwijt raakt. Het is eigenlijk ondenkbaar om zonder een Copilot op vakantie te gaan. De unit is klein en robuust en eigenlijk zeer aardig geprijsd als je bedenkt dat al die functionaliteit gepaard gaat met 2TB opslagcapaciteit.

De LaCie DJI Copilot is een absolute aanrader.
© 2004-2022 ID-Tank