MANU QUBE | echt draadloos laden
Stacks Image 437

MANU QUBE draadloze oplader

Nederlands design op Kickstarter

De Nederlandse lifestyle-tech startup MANU geeft een opmerkelijke draai aan draadloos opladen met de de lancering van de MANU QUBE. De Nederlandse ontwerpers claimen een wereldprimeur voor draadloos opladen. Het laadstation heeft inderdaad geen stroomkabel. Echt draadloos, draadloos.
Stacks Image 678
MANU is een Nederlands merk met een visie om geliefde electronica een nieuwe plek om uit te rusten en op te laden te geven. Eerder reviewden we de Kangaroo Stand. Nu dus een ander innovatief ontwerp voor een echt draadloze lader. Op Kickstarter hopen de ontwerpers liefhebbers te bereiken die helpen dit product mogelijk te maken.

MANU QUBE biedt alle voordelen van draadloos opladen en heeft een opvallend ontwerp. Dit ontwerp verandert alledaagse saaie laadklussen in een routine die mensen verrast in eenvoud dankzij een even sierlijk als doordacht ontwerp. De krachtige, flexibele en uiterst snelle oplader vereist geen kabels. Een ontwikkeling waar het hele team van MANU vol voor gaat; kabels uit het zicht!
Stacks Image 681
Voor Hendrik Nagel (oprichter) is de trend naar draadloos opladen een sneeuwbaleffect omdat Apple hun Qi-technologie in alle nieuwe iPhones heeft geïntegreerd. Hendrik: “Het is nu voor bijna iedereen mogelijk om hun mobiele telefoon draadloos op te laden. Het feit dat draadloze opladers nog steeds op een kabel moeten worden aangesloten, is eigenlijk vreemd. Onze ontwerpers zijn er in geslaagd om een krachtige accu en een draadloze oplader te combineren tot één verbluffend object.”

De MANU QUBE is ontworpen als aanvulling op elk stijlvol interieur en biedt enorm praktisch nut..

Het internettijdperk betekent dat steeds meer consumenten online winkelen. Bovendien wordt het steeds populairder om rechtstreeks bij ontwerpers en designhuizen te kopen. Edo Melters is de online marketingspecialist die verantwoordelijk is voor alle marketing en verkoop van MANU en is van mening dat naarmate individuele consumenten meer bekendheid met crowdfunding ontwikkelen, zij meer vertrouwen hebben in de rechtstreekse aankoop bij merken.

Hij zegt: “Met de QUBE willen we een connectie maken met de mensen die bewuste keuzes maken in mode en interieur. Dit bijzondere en innovatieve product heeft ook een innovatief distributiebeleid nodig. In plaats van te wachten op interesse van winkeliers, brengt MANU de QUBE naar de consument met crowdfunding. Op deze manier kunnen we onze eindgebruikers betrekken bij het ontwikkelingsproces en hen zo de kans geven om als een van de eersten dit unieke product tegen een betaalbare prijs in huis te halen.”

De QUBE kan je online bij Kickstarter pre-orderen. Lees meer over MANU en de reeks aan unieke technische ontwerpen op de website van dit merk.
© 2004-2022 ID-Tank